• -
3dliceusne

KOMBINOVANI LASERSKI TRETMANI PODMLAĐIVANJE LICA 3D I UVEĆANJE USANA

 AKCIJA  u avgustu -50%

 

LASERSKO FOTONA 3D PODMLAĐIVANJE LICA

  • REZULTAT – PRIRODAN, OSVEŽEN I PODMLAĐEN IZGLED. KOŽA LICA JE BOLJEG KVALITETA, HIDRIRANA, GLATKA, BOLJEG TONUSA – ČVRSTINE, SUŽENIH PORA, BEZ FLEKICA I SITNIH BORA
  • BEZBOLNO, NEINVAZIVNO, JEDNOSTAVNO I BRZO – 30 MIN
  • BEZ CRVENILA, PEČENJA I LJUŠĆENJA KOŽE – BEZ PERIODA OPORAVKA
  • BEZ REZOVA I ANESTEZIJE
  • TOKOM LETNJIH MESECI

 

LASERSKI TRETMAN UVEĆANJA USANA

  • USNE SU PUNIJE I IZRAŽAJNIJE, POTPUNO PRIRODNOG IZGLEDA, SVETLE, MEKE, GLATKE I SJAJNE
  • NEAGRESIVNA, BEZKONTAKTNA, BEZBOLNA METODA
  • JEDNOSTAVNA I BRZA – 15 MIN
  • BEZ VREMENA OPORAVKA I BEZ ŠTETNIH EFEKATA

 

Šta je lasersko 3D podmlađivanje?

LASERSKO FOTONA 3D PODMLAĐIVANJE LICA je neinvazivna procedura podmlađivanja kože lica na prirodan način koji se radi tokom letnjih meseci. Usmerenom energijom laserskog zraka reoblikuje se stari i stimuliše novi kolagen u dubljim slojevima kože. Koža je za kratko vreme boljeg tonusa – čvrstine, a lice je osveženo i podmlađeno.

REZULTAT tretmana je prirodan, osvežen i podmlađen izgled. Bolji kvalitet kože lica se postiže za kratko vreme, bez crvenila i ljušćenja. Koža je osvežena, podmlađena, hidrirana, bez sitnih bora…

 

Šta je lasersko uvećanje usana?

LASERKO UVEĆANJE USANA je bez kontaktna (bez igala, sondi, rezova), bezbolna (bez anestezije), jednostavna, sigurna i brza procedura kojom se laserskim zrakom stimulišu dublji slojevi tkiva vlažnog, donjeg dela usana, a blagim pilingom se uklanjaju površni, suvi slojevi vidljivog dela usana.

Koji je efekat?

Efekat stimulacije dubljih slojeva tkiva usana su uvećane – punije i izražajnije usne prirodnog izgleda, a kao rezulta pilinga usane su svetlija, mekane, glatke i sjajne. Okolna koža usana je zategnutija, a bore oko usana, zavisnosti od dubine, nestaju ili su manje izražene.

Koliko procedura traje i koliko je potrebno tretmana?

Tretman traje 15 min, a u zavisnosti od željenog izgleda i radi dugotrajnosti efekta, preporuka je 2 – 3 tretmana, najbolje u razmaku od 2 meseca.

Koliko traje oporavak?

Oporavka nakon ovog tretmana praktično nema i najčešće se odmah nakon tretmana može nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima. Ponekad se može javiti blago crvenilo i otok koje se povuče za jedan dan. Sitno perutanje površine usana traje nekoliko dana. Štetnih posledica od ove procedure nema.

 


povezani tekstovi

Pretraga

Poliklinka na Facebooku

Mail lista

Prijavite se da biste saznali za nove akcije i promocije

Anketa

Kod kog od navedenih stučnjaka biste odlazili ukoliko bi bio deo tima Poliklinike Marić?

Rezultati

Loading ... Loading ...