• -
Portrait of smiling mother and daughter hugging

Mezoterapija bez iglica na popustu 20%

PRAZNIČNA PROMOCIJA
OD 13.11.2017. DO 13.01.2018.

MEZOTERAPIJA LICA BEZ IGLICA – MEZOPORACIJA

ŠTA JE MEZOTERAPIJA BEZ IGLICA
Mezoterapija bez iglica je ne hirurška, ne invazivna, bezbolna estetska procedura kojom se uz pomoć sondi (putem elektro talasa, bez iglica) unose aktivne materije (npr. hijaluron) u dublje slojeve kože lica.

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU MEZOTERAPIJE SA I BEZ IGLICA?
Razlika je u načinu na koji se hranljive materiije ubacuju u dublje slojeve kože. Mezoterapija bez iglica se naziva i mezoporacija jer je princip da se na potpuno bezbolan način, pod dejstvom elektromagnetnih talasa stvara polje pod čijim se uticajem formiraju privremeni vodeni kanali – mezopore, koji omogućavaju unos aktivnih materija u dubllje slojeve kože.
Zahvaljujući otkriću fenomena mezopracije i prisustva vodenih kanala, Peter Agree i Roderick Mac Kinnon su 2003g. dobili Nobelovu nagradu iz oblasti hemije.

KAKVE EFEKTE MOŽEMO OČEKIVATI OVIM TRETMANOM?
Mezoterapijom se stimuliše i pojačava metabolizam, pojačava se cirkulacija i limfna drenaža i podstiče se regeneracija i obnova funkcije kože i vezivnog tkiva.

Mezoterapija bez iglica omogućava da se apsorpcija aktivnih sastojaka nanetih na kožu (hijaluron, kolagen i sl) poveća sa 10% ( kada koritimo klasične kozmetičke preparate) na 90% na dubini prodiranja od 1 cm.
Najčešća aktivna supstanca koja se koristi u mezoterapiji bez iglica je hijaluronska kiselina. Hijaluronska kiselina je sastojak svake kože i njena uloga je da vezuje molekule vode i da koži daje vlažnost, volume, čvrstoću, glatkoću. Sa godina, procesom starenja gubi se sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline pa koža postaje suvlja, umornog izgleda sa izraženim borama.
U tretmanima koristimo HIJALURON SERUM – preparat sa koncentrovanom hijaluronskom kiselinom i SERUM SA STEM MATIČNIM ĆELIJAMA iz retke sorte švajcarskih jabuka. Ove ćelije neutrališu process starenja, povećavaju vitalnost i regeneraciju kože lica.
EFEKTI TRETMANA SU:
– osvežen i podmlađen izgled
– povećana vlažnost, hidrantnost kože lica
– poboljšan kvalitet kože, ona je mekša i elastičnija, većeg volumena
– sitne bore nestaju, dublje postaju manje uočljive, pliće
– usporava se starenje kože, povećava se njena vitalnost i regeneracija

KOME SE PREPORUČUJU OVI TRETMANI?
Tretmane mogu da rade i žene i muškarci, posle tridesete godine, kada se kod većine i pojavljuju prvi znaci starenja kože, bore, umoran izgled.

KOLIKO SE TRETMANA PREPORUČUJE I KOLIKO ČESTO?
Za optimalne efekte preporuka je da se uradi serija od 5 tretmana (10 tretmana kod izrazito umorne, dehidrirane kože sa izraženim znacima starenja), u razmaku od 7-10 dana, a vremensko ponavljanje serije tretmana, kao i broj tretmana u seriji, zavisi od tipa i stanja kvaliteta kože, životnih navika i sl. Tretman traje 30 min.
Zbog brzine delovanja i efikasnosti, tretmani se preporučuje pred važne događaje – venčanja, rođendane, slave, doček nove godine, godišnjice mature i slično.

DA LI IMA NEŽELJENIH EFEKATA I KOJE SU KONTRAINDIKACIJE ZA RAD?
Neželjenih efekata u smislu iritacije ili reakcije tkiva, nema, izuzev ako postoji alergija na neki od sastojaka. Tretmani se mogu raditi i tokom leta.
Tretman ne treba raditi u trudnoći, kod obolelih od epilepsije, karcinoma, dijabetesa, kao i kod osoba sa ugrađenim pejsmejkerom.


povezani tekstovi

Pretraga

Poliklinka na Facebooku

Mail lista

Prijavite se da biste saznali za nove akcije i promocije

Anketa

Kod kog od navedenih stučnjaka biste odlazili ukoliko bi bio deo tima Poliklinike Marić?

Rezultati

Loading ... Loading ...